Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Glorious Hair

Glorious – En ny standard inom extensions!

När vi skapade varumärket Glorious fanns det bara ett mål, vi skulle skapa världens bästa extensions! Några saker var extra viktiga: Hårets kvalitet, fästtekniken och kundens upplevelse. Efter att ha testat olika tekniker och kvaliteter föll allt på plats i Augusti 2012 då vi bestämde oss för att lansera Glorious baserat på Rinex-tekniken. Fördelarna är många men de allra viktigaste är:

• Säkerheten för kundens egna hår, med Rinex använder man inga kemikalier eller tejp och hårets fjällskikt tar minimal skada. Fästena har dessutom en skyddande hinna på insidan av fästena som gör tekniken extra skonsam i jämförelse med t.ex. microringar.

• Snabbheten för frisören, det går att applicera en hel hårförlängning på mindre än en timma och det tar maximalt 20 min att ta bort slingorna.

• Det går att flytta upp fästen vilket gör det möjligt att återanvända slingorna flera gånger.

Hårkvaliteten var det allra viktigaste när vi valde leverantör och efter att ha besökt olika fabriker och pratat med ett flertal experter inom området valde vi att arbeta med en hårleverantör som garanterar en jämt och fantastiskt hög kvalitet. Håret är självklart 100% Virgin Remy Hair men vi valde dessutom leverantörens absolut bästa och dyraste kvalitet för att garanterat ha marknadens bästa råvara. Sedan starten i Aug 2012 har vi haft mindre än 0,3% reklamationer pga. hårkvaliteten och med den siffran är vi förmodligen bäst av alla extensionsvarumärken.

Vi håller löpande grundutbildningar och diplomeringar för att fler skall kunna upptäcka hur enkelt och smart det faktiskt är att arbeta med Glorious. Om Ni tycker detta låter intressant så är det bara att höra av sig till Er säljare eller till kontoret!

Mer info: www.glorioushair.eu