edu junkstyle

TILLGÄNGLIGA DATUM FÖR BOKNING:

Obs! En bokning motsvarar en biljett.

REWIND är vår tvådagars klippkurs för dig som känner att du behöver hitta tillbaka till dina grunder. Öka  din självsäkerhet, trygghet och bredda dina kunskaper om hur, vad och varför vi klipper som vi gör. Vilka trender det än är, så bygger de alltid på de klassiska teknikerna.

Kursen innehåller både teori och praktiskt arbete. Vi går igenom terminologi, indelningar, kroppsplacering, fingerposition, texturiseringstekniker och grundläggande klippningar. Efter avslutad kurs får du med dig ett kompendium med all information från kursen för att lätt kunna fräscha upp minnet när du kommer tillbaka till salongen. I kursavgiften så ingår utbildningsmaterial, två dockhuvuden, produkter frukost & lunch båda dagarna.

Evelina & Camilla är radarparet som träffades på Toni & Guy för 14 år sedan då ögonblicklig
bästisförälskelse uppstod. De har hängt ihop sedan dess och driver idag salongen junkstyle i Göteborg som de öppnade 2007.

De har under åren fått fina utmärkelser, fyra nomineringar till årets frisör och varsin vinst, 2012 & 2017. 2012 blev de även utsedda till årets hårteam i Sverige!

Nu satstar de helhjärtat på det de brinner mest för, att få utbilda i klipptekniker. De har därför startat sitt helt egna koncept edu junkstyle.

Följ gärna på instagram @edujunkstyle eller mer info på deras hemsida edujunkstyle.se

UTBILDARE
Camilla Rundholm
Evelina Berlevik

NÄR & VAR
Kl. 09:00-16:00

Göteborg
A Odhners gata 7
Västra Frölunda

Stockholm
Johannes Gränd 1
111 30 Stockholm

UTB. NIVÅ/TYP
Grundläggande/Teori+Hands On

PRIS/BETALNING
5995 kr. Faktureras i efterhand.

ÖVRIG INFO
Deltagarna arbetar på var sitt dockhuvud. Lunch ingår. En bokning motsvarar en biljett. Avbokning sker senast 10 dgr innan utbildningens start. Vid utebliven närvaro debiteras 50% av priset.

YTTERLIGARE FRÅGOR?
Kontakta utbildningsansvarig per e-post:
veronica@baldacci.se