nyheter

Malibu C Klay

2017-09-29

En mångfasetterad lera som används för att bära din färg eller blekning.


Varför Klay?

– Gör traditionell blekning till lerbaserad balayage-blekning
– Eliminierar behovet av många olika kategorier av blekning
– Ger maximal kontroll vid frihandsteknik eftersom du helt kan välja konsistens

Lermålning
Strö Concentr8 Klay i en färgskål med färdigblandad Concentr8 Colour-blandning. Rör om tills önskad konsistens uppnås. Applicera i håret och låt verka i temperatur tills dess att leran har torkat, och bildat en krita-liknande konsistens på håret, kamma sedan ur.

Skräddarsydd lerbaserad blekning
Strö Concentr8 Klay i en blekning och blanda tills önskad konsistens uppnås. Applicera i håret och låt verka tills uppnått resultat, skölj sedan med kallt vatten, och använd lämplig Concentr8 Cocktail mix.

Ingredienser
Kaolin, Panthenol, Allantoin and Betaine.