nyheter

POWER DRY.me

2018-01-15

Har ni precis som vi, kramp i armen av all hårföning? Ja men då har vi lösningen!

POWERDRY.ME är en lättviktig mikro-emulsions spraymist som bildar ett tunt lager runt hårfibrerna. Detta ger hårets fjällskikt bättre förutsättningar att stöta ifrån vattenmolekylerna och gör det då även lättare att bryta ner dem. Snabbtorkningsprocessen förbättras sedan ytterligare av sprayens förmåga att få överflödigt vatten att ”pärla sig” istället för att sugas in i håret. Detta leder till att överskottet av vatten blir lättare och snabbare att avlägsna, vilket resulterar i att håret kan fönas upp till 50 procent snabbare.

  • Upp till 50% snabbare föning
  • Kontrollerar frissigt hår
  • Värme och UV-skydd
  • Mjukgör och vårdar håret
  • 230 ml

Användning:
Spraya misten i fuktigt hår, från hårroten till toppen av håret. Föna och styla!