TÄMJA är nominerad i Swedish Beauty Awards

Vi är både stolta och glada att kunna meddela att Tämja har blivit nominerad till årets finishprodukt i Swedish Beauty Awards.

Vad är Tämja?

Tämja är produkten som räddar dig från flygiga hårstrån och hjälper dig att få kontroll på ditt hår. Förutom att motverka frissigt hår, stärker den ditt hår och tillför näring. Den har en unik sammansättning av kokosolja, sheasmör och aminosyror som tillsammans ger styrka, glans och fukt till ditt hår.
Tämja är produkten du ska använda om du vill ha en stram håruppsättning eller för att ge din hårstyling den sista slutfinishen. Den håller dina hårstrån på plats, utan att tynga ner ditt hår. Med sin smidiga förpackning är Tämja perfekt att ta med i väskan, den har en smart applikationsborste som gör det enkelt för dig att applicera. Det krävs bara ett drag med borsten, och dina hårstrån håller sig på plats. Tämja går även utmärkt att använda på ögonbrynen!

Vad är Swedish Beauty Awards?

För femtonde året i rad går stapeln för Swedish Beauty Awards. Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Tävlingen är till för att uppmärksamma och belöna de produkter som har utmärkt sig under året som gått.
För att kunna delta i Swedish Beauty Awards behöver man ha lanserat en ny produkt under föregående år. Därefter får en utvald jury bestående av branschkunniga medlemmar inom skönhetsbranschen, prova produkten under tre månader. När juryn testar produkterna är det flera olika parametrar som de utgår ifrån. Det är bland annat användarvänlighet, doft och vilket resultat produkten ger.
Efter juryn har fått prova produkterna, sammanställer de rösterna för att tillsammans ta fram vilka produkter som har utmärkt sig och håller sitt löfte.
Vinnaren kommer utses i april 2022.

Du kan köpa Tämja Flyaway Tamer i vår frisörshop.