TÄMJA – Vinnare i Swedish Beauty Awards 2022

Vi är hedrade och tacksamma över att Tämja blivit utsedd till Årets finishprodukt i den prestigefyllda tävlingen Swedish Beauty Awards.

Juryns motivering

“Några sekundsnabba drag, tämjer varje egensinnigt strå, sedan kan du lita på att håret håller sig perfekt i timme, efter timme efter timme. Rena rama trollstaven!”

Tämja har blivit en självklarhet hos många. Det är produkten som hjälper dig att kontrollera flygiga hårstrån, utan att tynga ner håret. Med en unik sammansättning av kokosolja, sheasmör och aminosyror tillför den näring, glans och fukt till håret.
Tack vare sin smarta applikationsborste, är den enkel att applicera och på under 30 sekunder tämjer den babyhår och friss.

Tämja hjälper dig att hålla din frisyr på plats under hela dagen – utan flygiga hårstrån!

Vad är Swedish Beauty Awards?

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tävling inom skönhet och kosmetik. Galan är till för att uppmärksamma och belöna de produkter som har utmärkt sig och uppfyller konsumenternas krav på användbarhet och miljöanpassning.
För att delta i Swedish Beauty Awards måste man ha lanserat en ny produkt under föregående år. Produkterna testas av en kvalificerad jury där alla har en anknytning till skönhetsbranschen. Juryn bedömer produkterna efter flera parametrar som användarvänlighet, doft och om produkten håller sitt löfte. Därefter sammanställer de sina röster för att utse vilken produkt som utmärkt sig inom respektive kategori!

Du hittar Tämja i vår frisörshop här.