Bottle Blonde – blekning från Evo med högre prestanda

En blekning som har bättre prestanda, bättre för håret och bättre för planeten – säg hej till Bottle Blonde!
När du väljer Bottle Blonde får du en vegansk, parfymfri blekning som både minskar risken för irritation i hårbotten under blekningsprocessen – samtidigt som du får ett jämnt slutresultat.

Miljön och hållbarhet är något som Evo värnar om. Vilket gör att dom valt att minska plastavfall genom att använda refillpåsar till blekningarna. De har även ersatt petrokemikalier som mineralolja, med ingredienser som isopropyl, myristate, guar gum och kaolin – vilket är ingredienser som är betydligt bättre för både håret och miljön. Bottle Blonde innehåller två olika professionella blekningar samt en effektiv color remover.

Powder lightner

Powder lightner är en pulverblekning som passar alla typer av appliceringstekniker. Den lyfter jämnt upp till 9 nivåer. Den har en krämig konsistens för enkel och exakt applicering.
Powder Lightner har en grå färg, vilket ger dig som frisör en tydlig bild av håret under arbetet.

Med en näringsrik och doftfri formula är den mer skonsam och minskar irritation i hårbotten – samtidigt som den bevarar hårets styrka och fukt.

Clay Lightener

Clay Lightner passar till dig som vill skapa en kreativ och exakt uppljusning på fri hand. Den lyfter jämnt upp håret upp till 8 nivåer. Den har en tjock och krämig konsistens som enkelt fäster på håret, vilket gör det enklare för dig att applicera mer exakt för hand.

Clay Lightener bildar en beläggning på utsidan av håret, samtidigt som den förblir fuktig på insidan för att förhindra att produkten torkar, smular, sväller eller blöder.
Med sin näringsrika och doftfria formula minskar den irritation samtidigt som den bevarar hårets styrka och fukt.
Clay Lightner passar utmärkt för dig som vill applicera på frihand utan behov av folie.

Color Remover

Bottle Blond Color remover tar effektivt bort direktverkande färg, demi-permanent och permanent färg från färgbehandlat hår. Vilket gör att du som frisör kan vara säker på att den tar bort alla typer av hårfärger. Den innehåller en unik sammansättning av skonsamma persulfater och effektivt rengörande ämnen som avlägsnar pigment på ett skonsamt sätt.

Hueverse Cream Developers

En krämig och fyllig developer. Den har en krämig och tjock konsistens för överlägsen fästning av hårfärg. Tack vare sina näringsrika ingredienser av gul kamomill och vegetabilisk glycerin förbättrar den hårets kvalitét samt tillför fukt och glans.

Du kan köpa Bottle Blonde i vår frisörshop.