hue verse

EVO Hueverse – ammoniakfri permanent hårfärg

evo hueverse

Evo Hueverse ger dig som frisör ett brett sortiment av ammoniakfri permanent hårfärg och demi-permanent gloss. Det är framtaget för att du ska kunna ha en färgportfölj som ger fullständig täckning och långvariga resultat – helt utan onödiga tillsatser. Hueverse har en mer naturlig formula där hårfärgerna är utan ammoniak, PPD och resorcinol. Istället för att ha tillsatser som sulfater, silikoner och parabener. Har det ersatt de med mer skonsamma och näringsrika ingredienser.

Detta gör att du som frisör får en hårfärg helt utan onödiga tillsatser och möts av en vegansk formula fylld med:

  • Antioxidanter som bevarar färgen och skyddar håret.
  • Vegetabilisk glycerin som är fuktgivande och återfuktar håret på djupet.
  • Ekologiska, naturliga oljor som tillför håret glans, fukt och näring.
  • Allergenfria dofter som minskar irritation i hårbotten.

Med bättre och mildare ingredienser kommer färgningsprocessen bli mer behaglig både för dig som frisör, och kunden. Du får helt enkelt ett komplett, kompakt och genomtänkt sortiment som kommer ge ett fantastiskt, glansigt och livfullt slutresultat – Det är bara din fantasi som sätter stopp!

Permanent färg

Hueverse ger dig som frisör ett stort utbud på 85 stycken krämbaserade nyanser. Samtliga nyanser ger håret ett livfullt, enhetligt och långvarigt resultat. De kan ge upp till 4 nivåer av lyft och ger fullständig täckning av grått hår.
Blandningen har en skonsam formula som bevarar hårstråna och hårbotten intakta för en livfull färg med oslagbar glans.

Demi-permanent gloss

Välj mellan 48 flytande nyanser utan lyft, som ger håret en livfull och jämn ton-i-ton resultat. De har en sur formula som gör att det inte blir någon uppljusning eftersom att de naturliga håret inte lyfts upp. De är fritt från ammonikad, PPD och resorcinol och innehåller naturliga ingredienser som ger håret näring och bevarar hårbotten intakt.
Demi-permanent gloss kamouflerar gråa nyanser och kan appliceras med antingen pensel eller applikator flaska.
Demi-permanent gloss är ett perfekt komplement till de permanenta färgnyanserna.

Developers

Hueverse developers finns i två olika former – kräm och flytande. De är framtagna för att ge maximalt resultat, kvalité och glans när det används i kombination med hue-verse och bottle bond sortimentet. De innehåller gul kamomill och vegetabiliskt glycerin som förbättrar hårets kvalitét och tillför otrolig glans.

Cream Developers – Krämformula som har en krämig och tjock konsistens, som gör att färgen fäster ordentligt.
Liquid Developers – Flytande formula som ger en snabb, enkel applicering med flaska och ger håret en oslagbar glans.

Du kan köpa Evo Hueverse i vår frisörshop.