The Wellness Experience
~ Kapstaden ~

 

Med grundaren av
Sunlights Balayage
Candy Shaw

Utresa: 21/1 – Hemkomst: 28/1

OBS!
Denna utbildning är fullbokad 🙂

THE WELLNESS EXPERIENCE
är ett av våra mest populära kurstillfällen. Det är ett tillfälle där vi ägnar tid åt oss själva. Vi fokuserar på träning, välmående och nätverkande. Nu har turen kommit till Sydafrika och Kapstaden. Årets resa tar oss till södra halvklotet när deras sommar är som bäst.

På denna Wellness-resa har vi fått möjligheten att ta med Candy Shaw, grundaren och ägaren av Sunlights Balayage. Candy utnämndes 2017 av Intercoiffure som ”Educator of the Year” i både USA och Kanada. Hon har under över 30-års tid utvecklat och förfinat den unika balayage-utbildning som Sunlights erbjuder. Hon anses vara den som startat hela ”Balayage revolutionen” i USA och har därför fått smeknamnet ”Balay Lama”. Dessutom är Candy en helt fantastisk entreprenör och hon driver tillsammans med sin familj den mest lönsamma salongen i hela USA (per m2) där över 60 frisörer arbetar dagligen.

Under resan genomför Candy Shaw en avancerad balayage-utbildning och delar med sig av sina erfarenheter som entreprenör, frisör och salongsägare.

Varje morgon möter vi dagens äventyr i den friska brisen från havet. Har vi tur simmar en val eller delfin förbi. Vi kommer att hämta daglig inspiration från Kapstadens omgivningar och genomföra vårt program i miljöerna kring Taffelberget, Godahoppsudden och i de böljande vindistrikten.

Bokar ni flyg med oss har ni också möjlighet att förlänga resan med t ex safari i Krügerparken eller varför inte dyka med vithajar. Med på resan är självklart favorit-trion CJ, Mark och Veronica.

Hotell-info:
Lagoon Beach Hotel
lagoonbeachhotel.co.za
4-stjärniga Lagoon Beach Hotel är det enda hotellet i Kapstaden som ligger i direkt anslutning till stranden, med underbar placering precis vid Atlanten och Kapstadens kända Robben Island. Här bor du i moderna rum med utsikt över staden, Taffelberget eller havet. Koppla av vid någon av hotellets tre pooler, skäm bort dig på hotellets spa, ta en promenad ner till stranden eller njut av den afrikanska solnedgången med ett glas bubbel i handen.

Från hotellet har du nära till Kapstadens största turistattraktioner och endast 20 min till Kapstadens internationella flygplats.

Önskar du längre vistelse?
Köp te.x. till vårt förlängningspaket (2 extra dagar), antingen i Kapstaden eller safari. Kontakta CJ på: claes-johan.larsson@mci-group.com eller tfn: 0708 78 25 55 för mer information.

NÄR & VAR
21-28 jan 2019
Sydafrika, Kapstaden

UTB. NIVÅ/TYP
Wellness Experience

PRIS, GRUNDUTFÖRANDE
Rabatt: Boka före 15 juni, dra av 1000 kr på priset nedan!
19 995:- exkl. flyg.
26 995:- inkl. flyg.

SAFARI – THE GREAT 5
Kostnad tillkommer. Se bokningslänken.

FLYGTIDER FR. STOCKHOLM & KÖPENHAMN