Malibu C sachee

Skräddarsydd hemmabehandling med Malibu-C

MALIBUC sachee

Malibu-C ger möjlighet att erbjuda skräddarsydda hemmabehandlingar med sachéer.
Sachéerna är framtagna för att ge håret en intensivbehandling, som är anpassad efter hårets tillstånd.

Sachée-nyheter från Malibu-C

Weft & Extensions
En sachée som passar utmärkt för löshår. Den förebygger, stärker och förlänger livslängden på skadat löshår. Denna sachée förbereder även håret för färgbehandling, avlägsnar mineraler och produktrester. Den fungerar både på naturligt och syntetiskt hår.

Swimmers
Swimmer Sachée är räddningen för ett hår som är skadat på grund av klorvatten. Klorvatten påverkar hårets kvalitét och kan göra att håret blir stripigt, trassligt samt missfärgat. Sachéen har egenskaper som eliminerar klor, koppar, salt och andra elment från håret. Resultatet blir ett glansigare, friskare och mer levande hår. Den är perfekt att använda efter bad/simning i pool.
Rekommenderas att använda var 4-6 tvätt.

Utöver dessa finns det ett stort utbud av andra sachéer

Hard water
Tar effektivt bort metaller och orenheter från håret. Har egenskaper som gör håret mjukare, glansigare och eliminerar missfärgningar

Blondes
Ger nytt liv till blonda, blekta och slingade hår. Tillför glans, fukt och återställer lystern.

Scalp Therapy
Lugnar irriterad hårbotten och förhindrar faktorer som kan förvärra hårbottens kvalitet.

Miracle Repair
Ett stärkande balsam rikt på proteiner och vitamin B5 som reparerar skadade hårstrån. Det är utredande samtidigt som de tillför glans, volym och styrka till håret.
Rekommenderas att använda en gång i veckan.

Curl partner
Idealisk för lockigt hår. Hjälper till att definiera lockar och ger mer stuns. Den eliminerar även friss och kapslar in fukt för en magisk glans.

Color Prepare
Säkerställer bättre täckning och maximalt resultat innan din färgbehandling. Den är även färgbevarande och motverkar att håret blir missfärgat.

Upptäck hela Malibu C produktsortiment i vår frisörshop här.