Cornman & Ahlqvist

TILLGÄNGLIGA DATUM FÖR BOKNING:

Inga specificerade datum just nu.

Under vägledning av den legendariska frisörduon Cornman & Ahlqvist erbjuder Baldacci inför stundande bal- och bröllopsperiod i vår/sommaren denna unika teori- & hands-on utbildning dedikerad till håruppsättningar och styling. Cornman & Ahlqvist varvar välbeprövad metodik med insider-tips, allt för att öka din trygghet inom området samt hjälpa dig att komma över tröskeln och upptäcka hur kul det är med håruppsättningar!

Christopher Ahlqvist- i över 15 år har Christopher arbetat med kurser och visningar. Med stor passion för uppsättningar och styling har han och kollegan Inger skapat Cornman & Ahlqvist där fokus är just styling och uppsättningar. Sofia Wistam, Mia Skäringer och Pernilla Wahlgren är bara några av de kändisar som valt Christopher!

Inger Cornman har över 25 års erfarenhet i branschen innehållandes bl.a. grandiosa visningar och slutsålda hands-on kurser. Under sin karriär har Inger drivit flertal salonger både i Sverige men även utomlands. I många år var Inger verksam i Rio de Janeiro, vars kultur kretsar mycket kring den sensuella kvinnan där en väl planerad uppsättning tillhör vardagen.

UTBILDARE
Christopher Ahlqvist
Inger Cornman

YTTERLIGARE FRÅGOR?
Kontakta utbildningsansvarig per e-post:
veronica@baldacci.se